Προβάδισμα για το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη, πήρε η Λάρισα, καθώς κέρδισε δύσκολα με 3-2 τον Αστέρα, στην… χιονισμένη Λάρισα. Όμορφο ματς, με ανοικτό ρυθμό και πολλές φάσεις. Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για την ρεβάνς.

Πολύ καλύτερη η Λάρισα στο πρώτο ημίχρονο, η οποία αιφνιδίασε τον Αστέρα και άνοιξε το σκορ, μόλις στο 6′ με τον Ντέλετιτς. Στο 22′, μάλιστα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον με τον Ζίζιτς. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στην συνέχεια και στο 43′ μείωσαν με τον Τσιλιανίδη. (Ενδιαμέσως η ΑΕΛ πέτυχε γκολ με τον Ντέλετις που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ). Στο 47′, ωστόσο, η ομάδα του Φέστα έκανε το 3-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άντωνη.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παράσχου μπήκαν πιο αποφασιστικοί, είχαν περισσότερες φάσεις και στο 65′ μείωσαν σε 3-2 με τον Μανιά, βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι. Στην συνέχεια, ο Αστέρας σπατάλησε καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση και το 3-2 δεν άλλξε ως το τέλος, κάτι που δίνει προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάφκα (Πίτι 81′), Νούσιος (Νούνιτς 61′), Σεσέροβιτς (Μπαργκάν 75′), Γκοΐκοβιτς, Άντωνη.

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (Ρολ 82′), Φερνάντεζ (Δουβίκας 67′), Μανίας.