Αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τα… έχωσε στους παίκτες για την άσχημη εικόνα κόντρα στην Ξάνθη, ακολούθησε γεύμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού παραμένει εξαιρετικό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα πατήσει γκάζι όταν το κρίνει απαραίτητο και το πρώτο ματς του 2019, αυτό το 0-0 στην Ξάνθη, αποτέλεσε… ιδανική ευκαιρία για τον Πορτογάλο. Ο τεχνικός των Πειραιωτών προφανώς και δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους περισσότερους παίκτες του αλλά και γενικότερα από την ομαδική λειτουργία. Οπότε στις επόμενες δύο προπονήσεις επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους και να εξηγήσει σε όλους ότι αντίστοιχη εμφάνιση δεν… επιτρέπεται στο μέλλον, με την ομάδα να διεκδικεί όλους τους στόχους της. Παράλληλα, στου Ρέντη έγινε και η σχετική «βιντεοθεραπεία», με το τεχνικό τιμ να αναλύει στους παίκτες όλα όσα έγιναν λάθος στα Πηγάδια.

Μετά από όλα αυτά πάντως, ο Μαρτίνς θέλησε να κρατήσει ψηλά και το ηθικό, έτσι η ομάδα μαζεύτηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο το μεσημέρι της Πέμπτης για «οικογενειακό» γεύμα. Αυτή ήταν άλλωστε και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των Πειραιωτών για… φουλ χαλάρωση αφού μέσα στους επόμενους δύο μήνες τους περιμένει ένας αγωνιστικός Γολγοθάς σε Ελλάδα και Ευρώπη.