Η 19η αγωνιστική σίγουρα θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα, όσον αφορά την πρώτη τετράδα της Euroleague, αλλά και το ποιες ομάδες έχουν το πάνω χέρι, για να προχωρήσουν στα playoffs.

O Ολυμπιακός παλεύει με νύχια και με δόντια για να μείνει κοντά στην Αναντολού Εφές και την τέταρτη θέση, όμως οφείλει να προσέξει και την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται σήμερα την Κίμκι και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στους Ρώσους. Ο Μπαρτζώκας που δεν θα έχει ξανά τον Σβεντ, θέλει το διπλό, αφού η ομάδα του δεν θέλει ν’απέχει από τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι ναι μεν έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως η Κίμκι είναι σε καλή κατάσταση και μην ξεχνάει κανείς, κέρδισε τη Φενέρ την προηγούμενη βδομάδα.

Το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει. Το 1ημ./1τεμ μ’απόδοση 1,55 στην Stoiximan δεν μας χαλάει καθόλου και θα το προτιμήσουμε. Τώρα αν θέλετε μεγαλύτερη απόδοση κοιτάξτε και τον άσο (1,91) με το χάντικαπ να είναι στους οχτώ πόντους.

Στ’αγαπημένα μας ειδικά στοιχήματα, όπου αυτή τη φορά δεν θα στηρίξουμε τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος ίσως βρίσκεται εκτός ρυθμού, ύστερα από δέκα μέρες αποχή από το μπάσκετ. O Γιώργος Πρίντεζης όμως που ξεκουράστηκε με τον Προμηθέα, θα πάρει πολλές μπάλες και περιμένουμε να σκοράρει πολύ. Άρα το Over 13,5 δεν είναι κακή επιλογη, όπως το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Γιάνις Στρέλνιεκς, που χρωστάει ένα καλό ματς.

Τώρα θα “ταξιδέψουμε” στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, η οποία ψάχνει ένα ξέσπασμα. Η “αρκούδα” ηττήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη βδομάδα και δείχνει φέτος γήινη. Η Μπάγερν τώρα μακριά από τη Γερμανία χάνει πολλή από τη δύναμή της. Αυτό δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε εμείς φαίνεται από τ’αποτελέσματά της. Το πλεονέκτημα των έντεκα πόντων, και περιμένουμε τους Ρώσους να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στους Βαυαρούς, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΙΜΚΙ 1ΗΜ./1ΤΕΛ.    1,55     STOIXIMAN

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ     OVER (13,5)      1,87     STOIXIMAN

ΓΙΑΝΙΣ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ      OVER (8,5)       1,87      STOIXIMAN

(-11,5) ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ        1,88       STOIXIMAN