Ούτε καλά, ούτε άσχημα χθες πήγαμε. Το να έχουμε 50% δεν μας φτάνει, γιατί εχουμε απαιτήσεις από εσάς, αλλά και από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Άλλη μέρα σήμερα και περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό το πολυπόθητο διπλό, το οποίο θα τον κρατήσει εντός οχτάδας, άρα κι εντός playoffs. Ο Ρικ Πιτίνο ξέρει πως το Κάουνας δεν είναι εύκολη έδρα και ζήτησε πολλά deflections από τους παίκτες του για να έχουν τύχη στο παιχνίδι. Ο Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει στα πιτς, όμως οι πράσινοι θα είναι ενισχυμένοι με τους Σον Κιλπάτρικ και Έντριαν Πέιν. Βάλτε στα θετικά και την επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο, άρα τα επίπεδα της άμυνας θα είναι ιδιαίτερα για τους πράσινους.

Η Ζάλγκιρις τώρα έχει κι αυτή απουσίες (εκτός οι Καβαλιάουσκας και Βέστερμαν) και δείχνει να έχει γονατίσει από την κόπωση. Στην έδρα της δεν έχει καλά αποτελέσματα (ρεκόρ 3-7), όμως αν θέλει να παίξει και φέτος στον επόμενο γύρο της Euroleague, οφείλει απόψε να κερδίσει.

Το ματς αναμένεται να έχει ξύλο, με τις άμυνες να είναι σε πρώτο πλάνο. Όπως καταλαβαίνετε σαν πρώτο σημείο θα ποντάρουμε στο Under 152,5, που προσφέρεται 1,85 στην Stoiximan. Τώρα αν θέλετε να δώσουμε νικητή, θα ρισκάρουμε με το απλό διπλό, που πληρώνει 2,31.

Ποιον παίκτη περιμένουμε να βγει μπροστά από τους πράσινους; Μα φυσικά τον Νικ Καλάθη, ο οποίος χρωστάει ένα μεγάλο εκτός έδρας ματς. Νομίζουμε πως το Over 23,5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ είναι βατό σημείο, όπως και το σκοράρει ο φορμαρισμένος Παπαπέτρου παραπάνω από 8 πόντους.

Πάμε και στο άλλο ματς της ημέρας, που θα κρίνει πολλά για την οχτάδα της Euroleague. Η Μπασκόνια των πολλων προβλημάτων (Σενγκέλια, Γκρέιντζερ, Γκαρίνο είναι σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βόιτμαν και Τζάνινγκ), υποδέχεται το Μιλάνο, που αγκομαχάει τις τελευταάιες αγωνιστικές και δείχνει να μην αντέχει τους σκληρούς ρυθμούς της διοργάνωσης. Ο Μάικ Τζέιμς δεν δύναται να κουβαλάει μόνος το φορτίο της εκτέλεσης και της δημιουργίας, όμως ο Νέντοβιτς λείπει. Δύσκολο ματς για στοιχηματισμό, λέμε να ρισκάρουμε με το διπλό, έχοντας σαν βοηθεια και το χάντικαπ των 6,5 πόντων.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Ζάλγκιρις-Παναθηναϊκός    Under (151,5)      1,90    Stoiximan

Νικ Καλάθης     Over (23,5 Πόντοι, Ριμπάουντ & Ασίστ)    1,87    Stoiximan

Ιωάννης Παπαπέτρου    Over (8,5)      1,87     Stoiximan

Μπασκόνια-Μιλάνο (+6,5)      2       1,85     Stoiximan