Σ’ένα ξέσπασμα άνευ προηγούμένου, ο Ιταλός τεχνικός Μαουρίτσιο Σάρι τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι μετά το 2-0 του «Emirates» το βράδυ του Σαββάτου.

«Μακάρι να ερχόμουν εδώ και να σας μιλούσα για ήττα που ήρθε έπειτα από λάθη τακτικής, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαι τρομερά εκνευρισμένος με τους παίκτες μου γιατί αυτή η ήττα ήρθε λόγω διαφοράς στο πνευματικό κομμάτι. Η μια ομάδα ήταν πιο αποφασισμένη να πάρει τη νίκη κι αυτό δεν το δέχομαι. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την Τότεναμ και πίστευα πως έπειτα από τόσες συζητήσεις που έκανα με τους παίκτες μου είχε λυθεί το θέμα, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι…

Μας έλειπε η αποφασιστικότητα και η αφοσίωση στο στόχο. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, φαίνεται ότι υπάρχει ένα σύνολο παικτών που δύσκολα βρίσκουν κίνητρο… Από τακτικής άποψης οι δυο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, όμως, η Άρσεναλ έπαιξε με αποφασιστικότητα και στις δύο περιοχές, τόσο για να σκοράρει, όσο και για ν’ αμυνθεί» ήταν τα λόγια του Σάρι, ο οποίος τα είπε στα ιταλικά για να είναι σίγουρος πως θα εκφραστεί σωστά.