Ναι! Έφτασε η μεγάλη μέρα ή μάλλον η μεγάλη νύχτα για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Την Κυριακή το μεσημέρι έκανε την υπέρβαση, “υπέταξε” τον Ρότζερ Φέντερερ και τώρα αγωνίζεται στα προημιτελικά του Australian Open 2019. 

Από τα ξημερώματα, στις 3:30 ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπαίνει στα κορτς για να αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκού.

Ας περάσουμε τώρα όμως και στ’ αγωνιστικά σιγά-σιγά. Στο αντίπαλο “στρατόπεδο” θα δούμε τον 30χρονο Ισπανό τενίστα που απέκλεισε με τη σειρά τους Μάρεϊ, Μίλμαν,  Κατσάνοβ και Τσίλιτς. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα… Ο Μπαουτίστα απέκλεισε κορυφαία ονόματα και έκανε την έκπληξη. Ωστόσο μην ξεχνάτε ποιον θα βρει απέναντί του.

Φυσικά δεν “ευλογάμε τα γένια μας”, ούτε θεωρούμε ότι ο Τσιτσιπάς είναι “άτρωτος” επειδή επικράτησε του Φέντερερ. Αυτό όμως που απέδειξε στον τελευταίο αγώνα του είναι πως έχει αυξήσει την ταχυδύναμή του, έχει βελτιώσει την τεχνική του και κυρίως αυτός ο αθλητής ξέρει να “διαβάσει” τον αντίπαλό του. Ξέρει να “παίξει με το μυαλό του” και με μεγάλη ψυχραιμία να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

Η αγωνία κορυφώνεται και σίγουρα όλοι θέλουμε να δούμε τον Στέφανο σε αυτήν την αναμέτρηση να γράφει και πάλι ιστορία. Η ψυχή και το πείσμα του Τσιτσιπά μπορούν να τον ωθήσουν στη νίκη, όμως ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε τον αντίπαλο…

Τι θα επιλέξουμε λοιπόν στοιχηματικά από την Stoiximan.gr;

  • Στέφανος Τσιτσιπάς-Συνολικά Κερδισμένα Games: όβερ 20.5 – απόδοση: 1.80
  • Διάρκεια (λεπτά): όβερ 180.5 – απόδοση: 1.87
  • Συνολικά Games: όβερ 41.5 – απόδοση: 1.97
  • Διπλό αποτέλεσμα: Στέφανος Τσιτσιπάς να κερδίσει το πρώτο σετ και το ματς – απόδοση: 2.55
  • 1o Σετ Σκορ Πολλαπλής Επιλογής: Στέφανος Τσιτσιπάς 5-7 ή 6-7 – απόδοση: 4.50

Και κυρίως… Καλή επιτυχία Στέφανε!