Δεν θα πούμε ψέματα. Χθες δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στις επιλογές μας, όμως ο “πόλεμος” του στοιχήματος θα έχει νίκες, όμως στο κάδρο υπάρχουν και οι ήττες.

Σήμερα ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της Euroleague και τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σε Ρωσία και Ισπανία. Η Κίμκι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και αν δεν κερδίσει, τότε πρέπει να συμβιβαστεί με το σενάριο του αποκλεισμού από την προημιτελική φάση της Euroleague. Οι Ρώσοι αποδέσμευσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα γι’αδιευκρίνιστους λόγους και στη θέση τους πήραν τον παρωχημένο και ξεπερασμένο Ρίμας Κουρτινάιτις. Ο Λιθουανός κόουτς δεν νομίζουμε να κάνει και πολλά σήμερα από τη στιγμή, που οι Σβεντ και Γκιλ θα είναι εκτός. 

Από την άλλη μεριά η Μπάγερν με εννέα νίκες στο ενεργητικό της, μένει στην πρώτη οχτάδα της κατάταξης και προσπαθεί για την υπέρβαση. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παρά την απουσία του Μπούκερ, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, που δεν τα παρατάει και δίνει τα πάντα στο παρκέ. Στοιχηματικά τώρα δεν περιμένουμε ωραίο παιχνίδι και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος. Θα ποντάρουμε στο Under 153,5 πόντων, που προσφέρεται 1,87 στην Stoiximan.

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι μπλαουγκράνα φέτος τουλάχιστον θέλουν να περάσουν στον προημιτελικό γύρο της Euroleague και να δείξουν πως σιγά σιγά επιστρέφουν στην ελίτ. Η “αρκούδα” είναι πιο γήινη από ποτέ, τα σενάρια για τον Δημήτρη Ιτούδη δίνουν και παίρνουν και η κατάσταση στον σύλλογο δεν είναι ιδανική. Γι’αυτόν τον λόγο και με την επιστροφή του Κόρεϊ Χίγκινς θεωρούμε πως η ΤΣΣΚΑ θα είναι πολύ ανταγωνιστική στο σημερινό ματς και θα δώσει ότι έχει και δεν έχει για το διπλό. Εμείς λέμε να πάμε με το χαμηλό σκορ κι εδώ, αφού η άμυνα της Μπάρτσα είναι εξαιρετική και μέσω αυτής έχει περισσότερες να πάρει τη νίκη.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Κίμκι-Μπάγερν Μονάχου   Under (153,5)     1,87     Stoiximan

Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας     Under (163,5)     1,88     Stoiximan