Πρόκριση που τη χρωστά στον Κριστόφ Πιόντεκ η Μίλαν, νίκησε 2-0 την Νάπολι στο “San Siro” και πέρασε στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των Rossoneri έκανε το ιδανικό ντεμπούτο καθώς με δύο γκολ χάρισε τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου περιμένει Ιντερ ή Λάτσιο. Από το 1989 είχαν να παίξουν στον θεσμό οι δύο ομάδες. 

Στο 11′ ο Λασάλτ έκανε μακρινή μπαλιά, ο Μακσίμοβιτς δεν κατάλαβε ποτέ την πορεία και ο Πιόντεκ αφού υποδέχθηκε νίκησε εύκολα τον Μέρετ στο τετ-α-τετ (1-0). Η Νάπολι είχε σχετικά καλή αντίδραση με δύο φάσεις με τον Ινσίνιε, όμως στο 27′ ο Πιόντεκ έκανε τρομερή ενέργεια και απίθανο τελείωμα κόντρα σε όλη την άμυνα των Ναπολιτάνων και το 2-0, το οποίο και περέμεινε ως το τέλος.  

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Λασάλτ, Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Αμπάτε, Μπακαγιόκο, Κεσί, Πακετά (85′ Ροδρίγες), Καστιγιέχο, Μπορίνι (60′ Τσαλχάνογλου), Πιόντεκ (78′ Κουτρόνε).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μέρετ, Γκουλάμ, Κουλιμπαλί, Μακσίμοβιτς, Μαλκί (85′ Καγιεχόν), Ντιαβαρά (58′ Μέρτενς), Αλαν (46′ Ουνά), Ζιενλίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ινσίνιε, Μίλικ.