Καλό μήνα και από εδώ και ελπίζουμε ο Φεβρουάριος να μπει με… το δεξί και να φέρει πολλά κέρδη στην τσέπη όλων. Πάμε να δούμε τι επιλέγουμε στο σημερινό κουπόνι. 

Ουέσκα-Βαγιαδολίδ:

Οι γηπεδούχοι τρέμουν τον υποβιβασμό καθώς “φλερτάρουν” έντονα μαζί του και τους σώζει μόνο ένα θαύμα ή ένα μεγάλο νικηφόρο σερί. Οι πρόσφατες βέβαια εμφανίσεις τους δεν προσδίδουν αισιοδοξία σε αυτά τα πλάνα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα και κυρίως, δεν διακατέχονται από άγχος. Αυτό αναμένουμε να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση προφανώς και θα έχει χαρακτήρα “τελικού” με πλεονέκτημα έδρας αφού η Βαγιολίδ μακρυά από το “σπίτι” της δεν πείθει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα χάσουν ή τουλάχιστον εύκολα αν και ο τεχνικός της ομάδας μετράει αρκετές απουσίες. Τι επιλέγουμε από την Stoiximan:

  • Συνολικά γκολ: 2-3 -Απόδοση: 2.00
  • Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες/Συνολικά Γκολ (2.5): Ναι και Over 2.5 – Απόδοση: 3.00

Ανόβερο-Λειψία:

Ούτε αυτό το λες και… εμπορικό ματς, όμως η 20η αγωνιστική της Bundesliga μπορεί ν’ αποδειχτεί ιδιαίτερα γούρικη. Τα δεδομένα είναι σχεδόν ξεκάθαρα. Το Ανόβερο δεν παρουσιάζει καλή εικόνα ενώ οι απουσίες είναι πολυάριθμες και κάπως έτσι ο υποβιβασμός μοιάζει… μοιραίος. Η αλλαγή του κόουτς είναι σίγουρα καλή κίνηση και ο Τόμας Ντολ είναι ένας νέος άνθρωπος και αυτό συνήθως ευεργετικές συνέπειες. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να περιμένει και θαύματα και μάλιστα πολύ σύντομα. 

Παράλληλα, η Λειψία τώρα είναι σε καλή κατάσταση, είναι τέταρτη στη βαθμολογία και δείχνει έτοιμη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλά οργανωμένη επιθετική γραμμή και κυρίως αποδοτική. Το ματς περιμένουμε να είναι εύκολο γι’ αυτούς εφόσον παίξει τόσο καλά όσο μας έχει συνηθίσει τελευταία. Τι επιλέγουμε από την Stoiximan:

  • Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες: Ναι (G/G) – Απόδοση: 1.70
  • Ημίχρονο / Τελικό: 2/2 – Απόδοση: 2.30