Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος πλέον να ζει με το “πρέπει” σε κάθε αναμέτρηση της Eurοleague. To 8-12 τον κατατάσσει στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και στα εναπομείναντα παιχνίδια, θέλει τουλάχιστον έξι νίκες για να υποστηρίξει πως έχει ελπίδες για την οχτάδα της διοργάνωσης.

Το έργο του σήμερα είναι πολύ δύσκολο, κόντρα σε μία ομάδα γεμάτη ταλέντο σε κάθε θέση. Η Εφές είναι ένα σύνολο, που δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και φέτος παρουσιάζεται πιο σοβαρή από ποτέ. Η ήττα της στη Μαδρίτη την προηγούμενη βδομάδα έδειξε πως μπορεί άνετα ν’ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού. Ο Μίτσιτς κάνει εκπληκτική χρονιά, ο Ντάνστον το ίδιο, ενώ σκεφτείτε πως οι Τούρκοι ίσως έχουν το πιο πλήρες ρόστερ της ιστορίας τους.

Ο Παναθηναϊκός δίνει έναν τελικό. Κερδίζει και παραμένει στο κόλπο της όγδοης θέσης. Χάνει και ουσιαστικά πάει “σπίτι” του. Οι Λάνγκφορντ και Παππάς θα λείπουν, άρα πάλι οι Κιλπάτρικ και Λοτζέσκι θα καλύψουν τη θέση δύο.

Περιμένουμε τους γηπεδούχους να καλύψουν και το χάντικαπ των τριών πόντων, άρα θα ποντάρουμε στον άσο, που πληρώνει 1,88 στην Stoiximan.

Τώρα θέλουμε να ταξιδέψουμε στα Κανάρια Νησιά, όπου η τοπική Γκραν υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί με ρεκόρ 9-11 ξέρουν πως μόνο με νίκη, θα εξακολουθήσουν να είναι φαβορί για μία θέση στους “οχτώ” της Euroleague. Οι Ισπανοί ναι μεν δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, όμως μπροστά στο κοινό τους, πάντα παίζουν καλά. Εμείς θα ρισκάρουμε με τον άσο +4,5, που προσφέρεται 1,95 στην Stoiximan, ενώ και το Under 168,5 ίσως μας πληρώσει.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

(-3,5) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ     1      1,88     STOIXIMAN

(+4,5) ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ      1       1,95   STOIXIMAN