Το ποδοσφαιρικό κουπόνι ναι μεν περιλαμβάνει το Κύπελλο Ελλάδος σήμερα, όμως κακά τα ψέματα τη μερίδα του λέοντος από στοιχηματική σκοπιά, έχει το ισπανικό clasico.

Το Copa Del Rey βρίσκεται στον γύρο των “4” με τις Μπαρτσελόνα κα Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνουν στην “αρένα” του Καμπ Νου, με στόχο ένα καλό σκορ, ενόψει της ρεβάνς στο Μπερναμπέου. 

Οι “μπλαουγκράνα” θα έχουν μαζί τον Λιονέλ Μέσι, που ξεπέρασε τον τραυματισμό, που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Βαλένθια, κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του, αλλά και τον προπονητή του. Το 5-1 του πρωταθλήματος σίγουρα δεν το έχουν ξεχάσει οι γηπεδούχοι και στοχεύουν να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση και σήμερα το βράδυ.

Ο Σολάρι έχει εμπειρία σαν παίκτης από τέτοια ντέρμπι, όμως τώρα είναι προπονητής και θα προσπαθήσει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του τη νοοτροπία του. Οι παλιοί Ράμος, Μόντριτς, Μπενζεμα και Μπέιλ είναι εγωιστές και θέλουν να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στους αντιπάλους τους. 

Από την πλευρά μας λέμε να πάμε με τον άσο σαν πρώτο σημείο, με το 1,79 της Stoiximan, να μας καλύπτει απόλυτα. Φυσικά θα κάνουμε και παιχνίδι με τα γκολ, αφού θεωρούμε πιθανό να επιβεβαιωθούν τα 4-6 τέρματα, που προσφέρονται 2,50 στην ίδια στοιχηματική εταιρεία.

Ας επιστρέψουμε και λίγο στην ελληνική πραγματικότητα, όπου η Λαμία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τους χοτώ του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν συνηθισει να παίζουν ματς ανά τρεις μέρες και λογικά θα τους βγει κούραση σήμερα το μεσημέρι. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί μετα δεύτερα, καθώς την Κυριακή παίζει τελικό πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από την πλευρά μας θα στηρίξουμε το “Χ” ημίχρονο, επιλογή που τη βρίσκουμε στην τιμή του 2,40 στην Stoiximan.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1     1,79     Stoiximan

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης     4-6 τέρματα     2,50      Stoiximan

Λαμία-Ολυμπιακός      Χ Ημίχρονο        2,40      Stoiximan