Δεν τα πήγαμε καλά στις επιλογές μας στο ποδόσφαιρο και χάσαμε και φαιά ουσία και χρήματα. Σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα και περιμένουμε το μπάσκετ να μας βγάλει ασπροπρόσωπους γι’ακόμη μια φορά.

Ο Ολυμπιακός παίζει ενάντια στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του συλλόγου Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχει αναμορφώσει την “ομάδα του λαού”. Η Μακάμπι μπορεί να έχει υποστεί δυο συνεχόμενες ήττες, σε Euroleague και Ισραηλινό πρωτάθλημα, όμως απόψε θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη, που θα την κρατήσει εντός ζώνης playoffs.

Η ελληνική ομάδα μάλλον θα παρουσιαστεί πάνοπλη, όμως δεν ξέρει ακόμα σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου (αμφότεροι έχασαν πολλές προπονήσεις). Φαίνεται πως μεγάλος βάρος θα πέσει στα δύο τεσσάρια (Πρίντεζης και Λεντέι), ενώ και ο Βεζένκοφ θα πάρει τις ευκαιρίες του. Ο Μπλατ ξέρει πως το διπλό δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και χρειάζεται η ομάδα του να είναι παραγωγική και στις δύο μεριές του παρκέ. Σαν πρώτο σημείο θα επιλέξουμε το διπλό του +5,5, μ’απόδοση 1,75 στην Stoiximan, ενώ δεν είναι κακό σημείο και το μεγάλο σκορ με το line να βρίσκεται στους 157 πόντους.

Στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς της ημέρας η Αναντολού Εφές, μετά την εύκολη ήττα από τον Παναθηναϊκό, στοχεύει στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο στόχος της τέταρτης θέσης παραμένει ανοιχτός για τους Τούρκους, που φέτος έχουν δείξει πως τα καταφέρνουν απέναντι σε κατώτερους αντιπάλους. Οι “νησιώτες” από την Ισπανία τώρα έχυν αποκλειστεί με μαθηματική ακρίβεια, όμως θα παίξουν για την τιμή και την υπόληψή τους. Πιστεύουμε στον άσο με το χάντικαπ στους 10 πόντους, σημείο που το βρίσκουμε στο 1,70 στην Stoiximan.