Μπορεί να αποκλείστηκε από το τουρνουά της Σόφιας, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την… περιοδεία του στον πλανήτη με επόμενο σταθμό το Ρότερνταμ.

Ο Τσιτσιπάς έμαθε ήδη και τον πρώτο του αντίπαλο στο ABN AMRO World Tennis Tournament (όπου είναι το Νο.3) και αυτός είναι ο Βόσνιος Νταμίρ Ντζουμούρ (Νο.52), με τον οποίο προπονήθηκε πρόσφατα στη Μελβούρνη.

Αν περάσει στον δεύτερο γύρο θα συναντήσει έναν εκ των Ρόμπιν Χάασε, Μικαΐλ Κουκούσκιν, ενώ στην οκτάδα πιθανοί του αντίπαλοι είναι οι Γκαέλ Μονφίς, Νταβίντ Γκοφέν, Νικολόζ Μπασιλασβίλι και Αντρέας Σέπι. Και τους τέσσερις, πάντως, τους έχει βρει ξανά απέναντί του.

Εφόσον φτάσει στα ημιτελικά, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς λογικά πέφτει πάνω στο… νέο αίμα, δηλαδή σε Ντανίλ Μεντβέντεφ ή Καρέν Χατσάνοφ. Όλα αυτά, βέβαια, που λέμε βασίζονται στα rankings, αλλά είναι βέβαιο ότι θα γίνουν και εκπλήξεις!

Στο πάνω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζει η παρουσία του επικεφαλής Κέι Νισικόρι, αλλά και των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, Μίλος Ράονιτς και Λούκας Πούιγ.