Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 21-7 του Ρεθύμνου στην Κρήτη για την έβδομη αγωνιστική της Α2 πόλο ανδρών.

Με τη νίκη αυτή η ομάδατου Μιχάλη Λαζαρίδη ολόκληρωσε αήττητη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της ανόδου. Πέντε γκολ σημείωσε για το «τριφύλλι» ο Κουρλιάφτης.

Για τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκε ο Γκαράνης που υποφέρει από ίωση. Οι συμπαίκτες του του αφιέρωσαν τη νίκη με την οποία παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα οκτάλεπτα της «τρίφυλλης» νίκης ήταν τα εξής: 2-4, 1-6, 2-5, 2-6.

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Δαβίλας, Χατζηστεφάνου 1, Παπαδημητρίου Δ. 2, Παπαδημητρίου Α.1 , Κουρλιάφτης 5, Κουλιεράκης 4, Πανταζόπουλος 4, Αθανασίου, Μπερτόλης 1, Γαβαλάς 2, Παρασκευόπουλος, Τσιρώνης 1 και Ιωαννίδης.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μιχάλης Λαζαρίδης ανέφερε «Κάναμε μια καλή εμφάνιση και με συγκέντρωση και διάθεση πετύχαμε μια εύκολη νίκη. Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά ως τώρα στο πρωτάθλημα και στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι και αήττητοι και φυσικά να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Όλη η ομάδα αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιάννη Γκαρανη που έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης».