Τον Δημήτρη Πέλκα ανέδειξαν ως Fans Man of the Match οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μετά από σχετική ψηφοφορία, για την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κυρίαρχος μεν, άτυχος δε ο Δικέφαλος στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα τουΛουτσέσκου ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλό της, πήρε το προβάδισμα, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο Πανιώνιος με δύο εύστοχα σουτ σε τρεις τελικές έκανε την ανατροπή.

Η αναμέτρηση ήταν ειδικών συνθηκών. Πρώτα από όλα το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της έντονης βροχόπτωσης και δεν επέτρεψε στους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγάλουν την ποιότητα τους. Το δεύτερο στοιχείο ήταν η σύνθεση της ομάδας που απαρτίστηκε από τους νεοφερμένους, αλλά και από όσους δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν.

Εκ των διακριθέντων ο Δημήτρης Πέλκας . Ο αρχηγός του Δικεφάλουηγήθηκε της μεσαίας γραμμής της ομάδας και έκανε μία μεστή εμφάνιση. Έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, μοίρασε σωστά το παιχνίδι, ενώ βοήθησε σε όλες τις γραμμές.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Πέλκαςσυγκέντρωσε το 29,45% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Σέρζιο Ολιβέιρα . Ο Πορτογάλος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση, δείγμα των ποιοτικών του χαρακτηριστικών, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο.