Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 2-0, όμως στην επανάληψη δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και έδωσε το δικαίωμα στον Φατιόν με προσωπικό σόου να ισοφαρίσει σε 2-2 και να χαρίσει στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό.

Οι “βυσσινί” είχαν κλείσει τους χώρους και δεν έδειχναν να απειλούνται στα πρώτα λεπτά, όμως οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα γνωστά λάθη στην άμυνα των αντιπάλων τους και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κρίστινσον. Στο 24′ και σε μία φάση διαρκείας ο Μανά έκανε το σουτ που αποκρούστηκε, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Μάζουρεκ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ΑΕΛ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως τα “καναρίνια” είχαν τον έλεγχο και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στην δεύτερη ουσιαστική φάση του Παναιτωλικού, ο Μάζουρεκ έκανε την κεφαλιά, ο Μπάιροβιτς πήρε την πάσα με έξυπνο τρόπο και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να γίνουν πιο απειλητικοί, όμως η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αγρινίου δεν τους άφησε να απειλήσουν. Το τέμπο του αγώνα είχε πέσει αισθητά, όμως ο Φατιόν ήρθε να βάλει “φωτιά” στον αγώνα και να δώσει νέο ενδιαφέρον. Αρχικά ο Ντέλετις έκανε την σέντρα και ο μέσος της ΑΕΛ με το κεφάλι μείωσε σε 2-1, ενώ μόλις 5′ αργότερα, ο Μπαργκάν “κέρδισε” το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο αρχηγός της ομάδας και “έγραψε” το 2-2, με 20′ να απομένουν για το τέλος. Οι γηπεδούχοι έδειχναν έξω από τα νερά τους, με τα προβλήματα στην άμυνά τους να γίνονται εμφανέστατα. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και το θέαμα να γίνεται αρκετά κακό. Στην τελευταία φάση ο Αμαράλ σούταρε από πολύ καλή θέση, όμως η μπάλα κατέληξε έξω και το 2-2 ήταν το τελικό σκορ.