Με τον Ρέιμον Μόργκαν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την Ούνικς Καζάν σε μία τεράστια νίκη με 71-68 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την VTB League.

To ντέρμπι της διοργάνωσης βάφτηκε “πράσινο” καθώς οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασαν σε μία μεγάλη ανατροπή απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έλεγχαν την αναμέτρηση μέχρι την τρίτη περίοδο, όπου και προηγήθηκαν με 41-48, όμως στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η ομάδα του Πρίφτη με οδηγό τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ανέτρεψαν το σκορ και υποχρέωσαν την ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. 

Πλέον η Ούνικς “σκαρφάλωσε” στο 13-3, ενώ από την άλλη οι “ομάδα του λαού” έχει πλέον 16 νίκες και 2 ήττες σε 18 αγωνιστικές. Κορυφαίος για τους νικητές ο Ρέιμον Μόργκαν, που πέτυχε double double με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Πιέρια Χένρι πρόσθεσε άλλους 15 πόντους. Από την άλλη ξεχώρισαν οι Ντε Κολό και Χίγκινς με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-30, 41-48, 71-68.