Σύσσωμη η οικογένεια του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τους Όμρι Άλτμαν και Δημήτρη Κολοβέτσιο να κερδίζουν το φλουρί.

Απόντες από την όμορφη εκδήλωση ήταν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Εμάνουελ Ινσούα, με τον πρώτο να βρίσκεται στην βράβευση του ΠΣΑΠ και τον δεύτερο να νιώθει ενοχλήσεις και να μην μπορεί να δώσει το παρών. 

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου έκοψε την πίτα και μοίρασε τις ευχές του σε παίκτες, τεχνικό τιμ και εργαζόμενους στην ομάδα. Πρώτος τυχερός ήταν ένας υπάλληλος της μπουτίκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ δεύτερος ήταν ο Άλτμαν που θα χαρεί μία τηλεόραση 55 ιντσών. 

Εκτός των δύο, δώρα κέρδισαν και οι Κάτσε, Στάικος, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης και Κολοβέτσιος, με τον τελευταίο να κερδίζει με το σπαθί του, αφού του ζητήθηκε να τραβήξει κλήρο και έβγαλε το όνομά του. Ακόμα κλήρο τράβηξαν και οι  οι Κωνσταντίνου, Σαραβάκος, Νταμπίζας, Γ. Δώνης, Κωνστάντος, Φύσσας, Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ.