Εκτός συνέχειας του Open του Ρότερνταμ βρίσκεται πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ηττήθηκε με 2-1 από τον Τζουμούρ, στον γύρο των “32” της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας δεν εμφάνισε το γνωστό του επιθετικό πρόσωπο στο πρώτο σετ και έδωσε το δικαίωμα στον Βόσνιο να τον κερδίσει με 6-4.

Ο 20χρονος ένιωσε ενοχλήσεις στο δεύτερο σετ, που δεν φάνηκαν να τον επηρεάζουν, καθώς έδειξε την ποιότητά του και με όπλο το σερβίς του έφτασε στο 6-1 και στην ισοφάριση σε 1-1.

Ο Τζουμούρ ήταν πιο ουσιαστικός στο τελευταίο σετ και έφτασε γρήγορα στο 3-1 με μπρέικ, όμως ο Τσιτσιπάς απάντησε και αφού μείωσε αρχικά σε 4-3, στην συνέχεια έκανε το 4-4. Ο Έλληνας τενίστας είχε τον κόσμο στο πλευρό του, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και έδωσε το δικαίωμα στον Βόσνιο να βρεθεί ξανά μπροστά με 5-4, κάτι που δεν κράτησε για πολύ με το 5-5 να είναι γεγονός. Στην συνέχεια ο 20χρονος έχασε την συγκέντρωση του και με συνεχόμενα λάθη επέτρεψε στον αντίπαλό του να κάνει το 2-1 και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα συμμετάσχει ο Στέφανος, στο Open 13 της Μασσαλίας που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 24 Φεβρουαρίου.