Δεν γράφουμε πολύ συχνά ποδόσφαιρο, όμως αν μας το επιτρέπουν οι συνθήκες το κάνουμε κι αυτό. Σήμερα αυτό που μας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό είναι η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, αφού βρίσκονται ήδη στο μείον τέσσερα από την πέμπτη θέση και τον Άρη. Οι “Αρκάδες” τώρα στο πρωτάθλημα δεν τα έχουν πάει καλά και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, δεν θα διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια ο μεγάλος στόχος, που τους έχει απομείνει είναι το Κύπελλο, όπου θα φτάσουν σιγουρα στα ημιτελικά.

Εμείς από την πλευρά μας θα εμπιστευτούμε τον άσο σ’αυτή την αναμέτρηση, που δίνει 2,10 στην Stoiximan. Δεν έχουν περιθώρια γι’άλλη απώλεια βαθμών οι γηπεδούχοι.

Πάμε και μια βόλτα στην Serie A, εκεί όπου η φορμαρισμένη Αταλάντα υποδέχεται την αρκετά βελτιωμένη Μίλαν. Ο Γκασπερίνι έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο κι έχει σαν όπλο της τον εκπληκτικό Ζαπάτα.

Οι “ροσονέρι” από την μεριά τους δεν θέλουν να πέσουν από την τέταρτη θέση. Βλέπετε η προοπτική του Champions League είναι υπερβολικά ελκυστική για να την προσπεράσουν έτσι οι φιλοξενούμενοι. Ο Γκατούζο καλείται ν’αποδείξει αν μπορεί να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα. Από την πλευρά μας θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα και το ταλέντο για να ρίξουν στο καναβάτσο την μεγάλη τους αντίπαλο. Όπως καταλάβατε θα παιξουμε κι εδώ τον άσο, που προσφέρεται 2,10 στην Stoiximan.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης    1     2,10   Stoiximan

Αταλάντα-Μίλαν     1       2,10     Stoiximan