Μπορεί ο Ιωνικός να είναι στην τρίτη Εθνική κατηγορία, αλλά η διοίκηση του, υπό τον κο Τσιριγώτη, θυμίζει σε όλους και ποια είναι η τεράστια ιστορία της ομάδας, αλλά και το πως πρόκειται να πορευτεί απο εδώ και πέρα. Σε απόλυτα επαγγελματικά επίπεδα.

Οι Νικαιώτες, με μία τεράστια αντεπίθεση και εκμεταλλεόμενοι τις γκέλες Ιεράπετρας και Εθνικού ,αρχίζουν και βλέπουν όλο και περισσότερο την υπόθεση άνοδο. Δεν το φωνάζουν, κρατούν απίστευτα χαμηλό προφίλ και δουλεύουν πολύ σκληρά.  Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει ο προπονητής. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αρναούτη που βρήκε μία ομάδα σε μέτρια κατάσταση στην έναρξη της σεζόν ,αλλά με πολύ δουλειά και τις απαραίτητες  προσθαφαιρέσεις, με έμπειρους παίκτες απο παραπάνω κατηγορίες , τον Ιανουάριο δείχνει έτοιμη για την τελική αντεπίθεση.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς μία στιβαρή διοίκηση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να ονειρεύεσαι,δεν μπορείς να κοιτάς ψηλά στον ήλιο. Η διοίκηση Τσιριγώτη λειτουργεί την ομάδα σε απόλυτα επαγγελματικά  επίπεδα, τα δύσκολα ταξίδια, όπως στην Κρήτη ,γίνονται με αεροπλάνο και το προπονητικό τιμ αλλά και οι παίκτες έχουν να ασχολούνται μόνο  με την προπόνηση τους και τα παιχνίδια.Απλά και όμορφα. Και όλα αυτά όταν ομάδες σε παραπάνω κατηγορίες αντιμετωπίζουν πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Ο Ιωνικός, την Κυριακή αγωνίζεται με την Παλαιόχωρα, σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον. Με τους Νικαιώτες να θέλουν να συνεχίσουν με νίκες  που θα τους κρατήσει ψηλά, ενώ η Παλαιόχωρα είναι σε δύσκολη θέση και παλεύει για την σωτηρία. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο  και η τελική ευθεία στον 5ο όμιλο θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.