Με τέσσερα ματς ξεκίνησε η μέρα στη Γερμανία για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bundesliga, με τη νίκη της Λειψίας να ξεχωρίζει. 

Δείτε όλα τ’ αποτελέσματα:

Χοφενχάιμ-Ανόβερο: 3-0

Με ένα απίθανο γκολ στο 8′ άνοιξε το σκορ η γηπεδούχος ομάδα κάνοντας το 1-0, ενώ για τη συνέχεια, το 2-0 πέτυχε από το ημίχρονο ο Μπελφοντίλ. Στο δεύτερο μέρος ήρθε και το τελικό 3-0. Η Χόφενχάιμ παραμένει σε τροχιά δεκάδας, ενώ το Ανόβερο συνεχίζει να… βουλιάζει.

Σάλκε-Φράιμπουργκ: 0-0

Δράση δεν είχαμε και ιδιαίτερη στο πρώτο μέρος, μιας και όλο το ματς αποτέλεσε… μονόλογο της Σάλκε. Βέβαια, όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει η παροιμία και αυτό έπαθαν οι γηπεδούχοι αφού στο 42′ είδαν τον Σερνταρ να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα. Όμως παρά αυτό το μειονέκτημα, δεν δέχτηκαν γκολ κι έληξαν το ματς στο 0-0.

Στουτγκάρδη-Λειψία: 1-3

Η Λειψία φέτος κάνει εκπληκτική πορεία και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Σήμερα, ενώ προηγήθηκε μόλις από το 6′, έχασε την ευκαιρία να κρατήσει αυτό το πλεονέκτημα μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Μια φάση της κόστισε πέναλτι και την ισοπαλία στο 1-1. Τελικά όμως δεν “λύγισε” και επικράτησε με 1-3.

Βόλφσμπουργκ-Μάινζ: 3-0

Εδραιώνεται στην πεντάδα της βαθμολογίας η Βόλφσμπουργκ έπειτα από τη νίκη της με 3-0 επί της Μάινζ. Το ματς δεν είχε και ιδιαίτερα πολλές φάσεις να δείξει, όμως το αποτέλεσμα μετράει και οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον σκοπό τους.