Εκ Σαουδικής Αραβίας εμφανίζονται… ζεστά δισεκατομμύρια για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με δημοσίευμα να κάνει λόγο για τεράστια προσπάθεια του Πρίγκηπα Μοχαμάντ μπιν Σαλμάν να πάρει τον σύλλογο από τους Γκλέιζερς!

Όπως αναφέρει η Sun στο Κυριακάτικο φύλλο της, ο Σαουδάραβας Πρίγκηπας προσφέρει 4 δισεκατομμύρια για να εξαγοράσει το πακέτο των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων» και μάλιστα αποσκοπεί σε… άμεσες διαδικασίες, αφού θέλει να έχει πάρει την ομάδα στα χέρια του πριν από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η προσφορά από τον Πρίγκηπα «έσκασε» έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις με ανθρώπους του κλαμπ, οι οποίοι μάλιστα φέρονται να είχαν ταξιδέψει στη Σαουηδική Αραβία το τελευταίο διάστημα για να μιλήσουν και από κοντά με τον Μοχαμάντ μπιν Σαλμάν!

Οι Γκλέιζερς συνεχίζουν να εμφανίζονται αδιάλλακτοι και δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον σύλλογο, ωστόσο, μια πρόταση όπως αυτή των 4 δισεκατομμυρίων μπορεί να βάλει την ιδιοκτήτρια οικογένεια εξ Αμερικής σε σκέψεις…

Ο Μοχαμάντ μπιν Σαλμάν είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέσα στο 2018, όμως τότε είχε βρει κλειστή την πόρτα…