Φαίνεται πως αλλάζει η κατάσταση στην Ίντερ με τον Μάουρο Ικάρντι, καθώς η Ιταλική ομάδα σκέφτεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Ο Μαρότα μίλησε στην ιταλική τηλεόραση στο περιθώριο της νίκης (2-1) των «νερατζούρι» επί της Σαμπντόρια και άφησε να εννοηθεί πως δεν υπάρχει κανένα ανοιχτό ζήτημα με τον παίκτη, πως του έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι οποίες θα επαναληφθούν και θ’ αναλυθούν σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών, ενώ, αποκάλυψε πως σύντομα ο Αργεντινός φορ θα έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης συμβολαίου για να σκεφτεί τελικά τι θέλει να κάνει από το καλοκαίρι και μετά…

«Θέλουμε επιτέλους να εκτονωθεί η κατάσταση με τον Ικάρντι. Ορισμένες φορές, ο επικεφαλής της οικογένειας παίρνει κάποιες αποφάσεις για να βοηθήσει τα παιδιά του να ωριμάσουν.

Ο Μάουρο είναι μόλις 25 ετών, έχει ακόμα να βιώσει πολλές εμπειρίες και να ζήσει πράγματα και αυτό του εξήγησα κι εγώ και ο προπονητής για την αρχηγία.

Θέλω να διαβεβαιώσω τη Γουάντα ότι λυπήθηκα που την είδα να κλαίει μετά απ’ ότι έγινε με τον Ικάρντι αλλά το κάναμε για το καλό του κλαμπ και για το καλό του Μάουρο, όπως επίσης λαμβάνοντας υπόψιν μας και τον κόσμο που θυσιάζεται για την ομάδα. Δεν θα μπω σε διαδικασία να εξηγήσω περισσότερα, αλλά θα πω ότι ήταν η σωστή απόφαση αυτή που πήραμε.

Δεν αμφιβάλλαμε ποτέ για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του Μάουρο. Θα τα πούμε και από κοντά σύντομα και θα συζητήσουμε εκτενώς ό,τι ζητήματα έχουν προκύψει. Έχουμε ήδη κανονίσει και ραντεβού για να παρουσιάσουμε την πρόταση για το νέο συμβόλαιο που ετοιμάσαμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, μπορεί ο παίκτης είτε να το αρνηθεί είτε να το δεχθεί» ήταν τα λόγια του Μαρότα.