Εχω γράψει και τοποθετηθεί και γραπτά αλλά και μέσω της τηλεόρασης ότι ένα από τα μεγαλύτερα συν σε μία ομάδα είναι να έχει πολλούς γηγενείς. Σέβομαι και εκτιμώ τους ξένους αθλητές και τις εμπειρίες τους, αλλά είναι άλλο πράγμα όταν φοράς τη φανέλα μίας ομάδας να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτή, και να την “πονάς”.  ΄Ενα λοιπόν από τα μεγάλα “κλειδιά” της ανατροπής του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν και οι Ελληνες. 

Και μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού υπάρχουν παίκτες  που και ξέρουν και σέβονται και σαφέστατα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αφυπνίσουν και τους ξένους. Πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Τοροσίδης που σήμερα  έπρεπε να ξεκινήσει. Ο “Τόρο” αυτή τη στιγμή, είναι ο πιο παλιός των αποδυτηρίων και αυτός που ξέρει πότε και τι πρέπει να πει. Από κοντά, Λάζαρος και Φορτούνης . Ο Τελευταίος είπε ότι και οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους  και σίγουρα πέρα απο αυτά που τους είπε ο προπονητής ή ο ιδιοκτήτης της ομάδας “μιλάει” πολύ και ο εγωισμός.

Και από αυτόν οι Ελληνες έχουν μπόλικο. Ο “Τόρο” με τις κούπες και την εμπειρία, ο άτυχος Λάζαρος, ο Φορτούνης  που  είναι πολύ διαφορετικός φέτος  και μην ξεχνάμε ότι έπαιζε τραυματίας, ο Τσιμίκας, ο Κούτρης και βέβαια ο Αβραάμ.  Ολοι αυτοί μπορούν να σύρουν ψυχολογικά και τους υπόλοιπους. 

Είδατε πόσο άλλαξε η ομάδα με τον Τοροσίδη. Πόσο πιο παθιασμένα μπήκαν και οι υπόλοιποι. Και είμαι πεπεισμένος πως ο Μαρτίνς με τον Τοροσίδη θα ξεκινήσει και στο Κίεβο. Και όποιος λεει ότι ο αρχηγός είναι κουρασμένος ή δεν μπορεί ας πάει καλύτερα να ασχοληθεί με το Masterchef..