Η Ρόμα συνέχισε την ανοδική της πορεία και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή την φορά απέναντι στην ανεβασμένη Μπολόνια με 2-1 και παρέμεινε ζωντανή στην “μάχη” για το C.L.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με δύο καλές στιγμές με τον Σοριάνο, όμως ο Ολσεν, που επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, σταμάτησε τον επιθετικό της Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν να αντιδράσουν και είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο στον αγώνα. Ο Εντέρα και ο Σοριάνο προσπάθησαν να απειλήσουν, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Στην επανάληψη τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν, ο Ελ Σαράουι με μαγική ενέργεια “άδειασε” έναν αντίπαλο και στην συνέχεια κέρδισε το πέναλτι. Ο Κολάροφ ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατή εκτέλεση “‘έγραψε” το 1-0 και έδωσε “ανάσα” στην ομάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους Ρωμαίους, μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Φάζιο, που με γυριστό έκανε το 2-0. Το μοναδικό που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Σανσόνε, που από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2-1.