Σήμερα διεξάγεται το δεύτερο και τελευταίο μέρος της πρώτης φάσης των “16” του Champions League, με το σπουδαιότερο ματς να είναι αυτό ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου.

Οι “κόκκινοι” του Γιύργκεν Κλοπ είναι ντεφορμέ κι είδαν τη διαφορά τους στο πρωτάθλημα να εξανεμίζεται. Αντίθετα η Μπάγερν με τη χθεσινή γκελα της Ντόρτμουντ, μπορεί να λέει πως πλέον είναι πάλι το πρώτο φαβορί για να κατακτήσει την Bundesliga.

Όσον αφορά την μεταξύ τους μονομαχία, θεωρητικά το προβάδισμα θα το είχαν οι Άγγλοι, όμως οι απουσίες των Βαν Ντάικ και μάλλον του Φιρμίνο, κάνει το έργο τους πολύ δύσκολο. Εμείς αρχικά θα ποντάρουμε στο G/G, που πληρώνει 1,60 στην Stoiximan, ενώ σαν πιο μεγάλη απόδοση λέμε να ρισκάρουμε με τα 2-3 τέρματα, που δίνουν 2,03 την ίδια στοιχηματική εταιρεία.

Τώρα θα μεταφερθούμε στη Γαλλία, όπου η Λυών καλείται να μάθει τα φετινά της όρια. Η ομάδα του Ζενεσιό ξέρει πως είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με την Μπαρτσελόνα, όμως στην έδρα της, δεν θα πέσει εύκολα. Η απουσία του Φεκίρ είναι κομβική για ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού η ποιότητα του θα ήταν πολύ σημαντική για τους γηπεδούχους. Οι μπλαουγκράνα ναι μεν δεν εντυπωσιάζουν, όμως θεωρούμε πως έστω και με το ζόρι θα πάρουν τη νίκη. Το διπλό προσφέρευι 1,75 και θα το τιμήσουμε δεόντως. Τώρα αν κάποιος είναι περισσότερο δύσπιστος, ας ρίξει το “Χ” ημίχρονο, που το βρίσκουμε στην τιμή του 2,20.