O Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, που δείχνει θέληση για το Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Βεργίνα Τηλεόραση»:

“Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την φετινή ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα; Είναι ολοφάνερο ότι έχει την καλύτερη ομάδα και δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να τον φρενάρει κανένας…”.

Για το μυστικό που έκανε τον ΠΑΟΚ ανίκητο: “Το μυστικό είναι ο σχεδιασμός του καλοκαιριού, όταν δεν άλλαξε τον κορμό και τον ενίσχυσε μάλιστα, αλλά βλέπω ότι τον Ιανουάριο ενίσχυσε την ομάδα ακόμη περισσότερο, κάτι που δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μεταγραφές που έφερε ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλές και το λέω εγώ που παρακολουθώ το ξένο ποδόσφαιρο. Ο Ολιβέϊρα είναι παικταράς, γεννημένος για πρωταθλητισμό, δεν ήρθε από τη Σετούμπαλ, αλλά από την Πόρτο, όπου δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να διεκδικούν τίτλους. Ο Σφιντέρσκι είναι επίσης πολύ καλός και ταλαντούχος παίκτης, ενώ και ο Άκπομ έδειξε ότι μπορεί να κάνβει μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ”.

Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με παίκτες κατάλληλους για πρωταθλητισμό. Όταν είχα πάρει ως προπονητής το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, είχα στην ομάδα παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας, πρωταθλητές Ευρώπης και βοηθούσαν την ομάδα με την εμπειρία τους, αυτό θα γίνει και με αυτούς που φέρνει ο ΠΑΟΚ και είναι παίκτες από το πάνω ράφι. Ο ΠΑΟΚ έχασε πέρσι τον τίτλο από μηδενισμούς, αυτός έπρεπε να το πάρει, αλλά τώρα είναι ώριμος για πρωταθλητισμό και βρίσκεται στο πικ της απόδοσής του”.