Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη στην Εθνική ομάδα για τα πρώτα ματς στα προκριματικά του Euro 2020. Ο Άγγελος Μπασινάς τσέκαρε τον μπακ της Άουγκμπουργκ στο ματς με την Μπάγερν. 

Πλησιάζει η πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2020 (23/03 και 26/03 με Λιχτενστάιν και Βοσνία, αντίστοιχα), με το τεχνικό επιτελείο να επικεντρώνεται στην παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών, που θα κληθούν στη «γαλανόλευκη». 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης με τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Γιαννακόπουλο, η πρόσληψη του οποίου θα επισημοποιηθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την επόμενη εβδομάδα, αλλά και ο Άγγελος Μπασινάς παρακολουθούν τα περισσότερα ματς της Super League για να αξιολογήσουν τους παίκτες.

Ο προγραμματισμός του ελέγχου της κατάστασης των διεθνών περιλαμβάνει και το τσεκάρισμα των «λεγεωνάριων». Την προηγούμενη Τρίτη, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Άγγελος Μπασινάς είδε τον Κώστα Μανωλά στο πρώτο παιχνίδι της Ρόμα κόντρα στην Πόρτο στο Ολίμπικο για τo UEFA Champions League, ενώ την Παρασκευή ταξίδεψε στη Γερμανία με σκοπό να παρακολουθήσει τον Κώστα Σταφυλίδη στην αναμέτρηση με την Μπάγερν. 

Ο άσος της Άουγκσμπουργκ έχει βρει ξανά θέση στην ενδεκάδα της βαυαρικής ομάδας και πλέον είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εξάλλου, ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί βασικός στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της Bundesliga. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Κώστας Σταφυλίδης -εφόσον κληθεί- θα επιστρέψει στην Εθνική ομάδα μετά από ένα χρόνο, καθώς η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στα δύο φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο τον Μάρτιο του 2018.