Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποκάλυψε πως υπήρξαν σκέψεις στον Ολυμπιακό να μην κατέβει σε παιχνίδι όταν ο ίδιος ήταν στους Πειραιώτες και ανέφερε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει χαρούμενους τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο OPEN SPORT, στις 12:50 το μεσημέρι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δίνει την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού και λέει ατάκες που θα συζητηθούν.

Μεταξύ άλλων μίλησε στον Αλέξανδρο Ξενικάκη για:

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Δε θυμάμαι να είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από παιχνίδι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό αλλά υπήρχε κάποια στιγμή η σκέψη να μην κατέβουμε».

Την  «υποδοχή» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι ως αντίπαλος: «Ο κόσμος στο ΣΕΦ αποφάσισε να με αποδοκιμάσει και αυτό είναι ok για μένα. Είναι κάτι που το περίμενα. Το σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».

Τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη τριετία που θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό: «Να μη γελιόμαστε, θέλουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι κάτι που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Μπορεί να μην είναι φέτος. Μπορεί του χρόνου ή σε δύο χρόνια αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης».

Τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το κεφάλι του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός και διαχειρίζεται πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά. Έχει την ομάδα χαρούμενη, ενώ όταν δεν παίζουμε καλά είναι εκεί για να μας ξυπνήσει και να γίνει πιο αυστηρός. Πολλές φορές η εικόνα που βγαίνει στις κάμερες χαλάει την εικόνα του ως άνθρωπος». 

Στο Open Sport με τον Μανώλη Σφακάκη θα δείτε ακόμα: Ρεπορτάζ από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και τα νέα όλων των μεγάλων ομάδων ενόψει της 22ης αγωνιστικής της Super League και του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης. Πολλά γκολ από τα παιχνίδια του Champions και του Europa League και από τους αγώνες της Παρασκευής στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τις εξελίξεις από την εκδίκαση της συγκλονιστικής υπόθεσης της Νοτιοαφρικανής πρωταθλήτριας του στίβου, της διεμφυλικής Κάστερ Σεμένια. Το break dance ως υποψήφιο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων και τον απίστευτο τραυματισμό του μελλοντικού Νο1 του νραφτ του ΝΒΑ Ζιόν Γουίλιαμσον.

Και την Κυριακή την ίδια ώρα στο Open Sport, highlights και ρεπορτάζ τον αγώνα ΑΕΚ-Απόλλων και από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου για τη 22η αγωνιστική της Super League, ζωντανή σύνδεση με την Τούμπα λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και χορταστικό θέαμα με πολλά γκολ από την Ευρώπη και τον κόσμο