Η υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου δεν φαίνεται να κλείνει, αλλά μόλις τώρα να… αρχίζει. Από νωρίτερα έχει ξεκινήσει ένα “τσουνάμι” αποκαλύψεων και μάλιστα με αρκετά σοβαρά στοιχεία.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Το zougla.gr έφερε στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία, με βάση τα οποία ο ένας δράστης που παραδόθηκε μιλούσε με μέλος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ ενώ βρισκόταν στα γραφεία του συλλόγου.

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση επί του θέματος, όμως φαίνεται πως αυτή η τοποθέτηση άνοιξε εκ νέου “τον ασκό του Αιόλου”. Aρχικά ο ίδιος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μ’ ένα δηκτικό tweet, αναρωτήθηκε με ποιον μίλησε το μέλος της ΠΑΕ, πριν και μετά την επίθεση στο διαιτητή, ενώ στη συνέχεια στο zougla.gr «ανέβηκαν» νέα συγκλονιστικά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζονται οι χαρτογραφήσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών των φερόμενων ως δραστών του ξυλοδαρμού του Αθανάσιου Τζήλου, στις οποίες ο Χ.Π.- ένας εκ των τριών που επιτέθηκαν στο διαιτητή και έχει ήδη παραδοθεί αυτοβούλως στην αστυνομία- φέρεται να συνομιλεί με τον κάτοχο αριθμού κινητού τηλεφώνου που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο zougla.gr, είναι ο αριθμός του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το Sportsroom.gr σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας όλων των εμπλεκομένων, ωστόσο στο πλαίσιο της σοβαρότητας της συγκεκριμένης υπόθεσης, και με γνώμονα την ενημέρωση της κοινής γνώμης για ένα θέμα που αφορά σύσσωμο το ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία, σας παρουσιάζει το άρθρο της ιστοσελίδας zougla.gr ΕΔΩ.