Δεν μπορείτε να έχετε παράπονο για χθες. Η δυάδα μας πέρασε “αέρα” και για το μόνο που στενοχωρήθηκαμε ήταν πως δεν προτείναμε τον απλό άσο του Προμηθέα, που έδινε 3,45 απόδοση. Στη ζωή και το στοίχημα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα κι έτσι πορευόμαστε αναλόγως.

Πάμε ν’αναλύσουμε μερικώς την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι “πράσινοι” γνωρίζετε πολύ καλά πως παίζουν τελικό κάθε βδομάδα στην Ευρώπη κι αυτό δεν αλλάζει στην Τουρκία. Με νίκη κρατιούνται στο κόλπο της πρόκρισης στην οχτάδα, με ήττα λογικά πάνε σπίτι τους. Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μήτογλου και Λοτζέσκι, όμως θεωρούμε πως οι Τόμας και Αντετοκούνμπο, μπορούν να τα βγάλουν πέρα στη θέση τέσσερα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα σαν ομάδα, όμως στερούνται ισχυρών προσωπικοτήτων, γι’αυτό δεν μπορούν να πάρουν μεγάλες νίκες. Φυσικά έχοντας ωε αντίπαλο ένα σύνολο, που μακριά από την έδρα του χάνει το φως του, έχουν πιθανότητες να κάνουν την έκπληξη. Εμείς λέμε να εμπιστευτούμε την ελληνική ομάδα, και θα πάμε με το διπλό -6,5, που πληρώνει 1,70 στην Stoiximan.

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη στοιχηματικά στην Euroleague, όμως μας αρέσει να ρισκάρουμε. Στο ντέρμπι μεταξυ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενερμπαχτσέ το Under 158,5 δεν είναι κακό σημείο, αφού οι Τούρκοι, έχουν τα κορμιά και την οξυδέρκεια να “κατεβάσουν” τους πρωταθλητές Ευρώπης. Επίσης δείτε και το πολύ ελκυστικό διπλό του 2,80.

Τέλος στην Γερμανία η Μπάγερν υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ και με νίκη θα γίνει μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενη γύρο της Euroleague. Εμείς λέμε κι εδώ ν’απέχουμε από τον νικητή και να ποντάρουμε στο Over 158,5 πόντων μ’ απόδοση 1,91.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Νταρουσάφακα-Παναθηναϊκός (-6,5)     2      1,70

Ρεάλ Μαδρίτης-Φενερμπαχτσέ    Under (158,5)       1,95

Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι Τελ Αβίβ     Over (158,5)       1,91