Σχολιάζοντας το διπλό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Νταρουσάφακα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέλυσε την ομαδική -αλλά και προσωπική του- βελτίωση και αποθέωσε τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε αρχικά: «Έχουμε κάνει βήματα προόδου. Όλοι οι παίκτες έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους κι αυτό βοηθά συνολικά. Καμία έδρα δεν είναι εύκολη. Σήμερα εμείς κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται πιο εύκολο. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, έχουμε ανεβάσει πολύ την απόδοσή μας σε αυτή. Είχαμε 12 κλεψίματα, κάνουμε πολλά deflections, μπαίνουμε σε αυτή τη νοοτροπία. Ξέρουμε ότι δουλεύουμε σωστά».

Για την συνέχεια στη διοργάνωση, ο Παπαπέτρου απάντησε: «Ξεκάθαρα πιστεύουμε στην πρόκριση. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν καν εδώ. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά με την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να βοηθώ την ομάδα σε πολλά πράγματα. Ο κόουτς με εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ανέφερε: «Ο Παπαγιάννης έχει κάνει μεγάλη εκτόξευση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί μπορεί να απογειώσει την ομάδα. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά κι αυτό φαίνεται. Είναι κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του γηπέδου και το πιο σημαντικό είναι να έχει σταθερότητα».