Δεν τα πήγαμε καλά χθες, αν και στα χθεσινά παιχνίδια δεν έγινε κάποια μεγάλη έκπληξη. Ελπίζουμε και σήμερα να συμβεί το ίδιο, γιατί αυτό θα σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θ’αποδράσει από την έδρα της Μπούντουσνοστ.

Οι ερυθρόλευκοι παλεύουν να ξεφύγουν από τ’αγωνιστικό τους αδιέξοδο. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν είναι πολλά, όμως ο Μπλατ βλέπει παίκτες κομβικούς να ιπωθουν είτε κουρασμένοι, είτε να βρίσκονται εκτός φόρμας. Όλα αυτά όμως πρέπει να μπουν στην άκρη και σε λίγες οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να πάρουν το διπλό, που θα τους κρατήσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Σ’αντίθετη περίπτωση θα μπλέξουν σε περιπέτειες, ενώ ο κύκλος της αμφισβήτησης θα μεγαλώσει σ’επικίνδυνο βαθμό. Οι γηπεδούχοι είναι σκληροί στην έδρα τους, όμως ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει και μάλιστα με σχετική άνεση. Εμείς θα στηρίξουμε το διπλό, που προσφέρεται 1,83 στην Stoiximan.

Πάμε και στη Μόσχα όπου η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχθεί το Μιλάνο. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ενδιαφέρει άμεσα τους δύο αιώνιους, αφού θέλουν ήττα των Ιταλών, ώστε έρθουν πιο κοντά στην postseason της Euroleague. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν και βρίσκουν τη φόρμα τους σιγά σιγά και προετοιμάζονται για τα playoff της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους έφυγαν με σπουδαίο διπλό την περασμένη βδομάδα στην έδρα της Κίμκι, αόμως σήμερα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. 

Μπορεί το line του ματς να είναι τεράστιο, όμως εμείς και πάλι θα στηρίξουμε το Over 176,5 πόντων, που προσφέρεται 1,93 στην Stoiximan. Σαν ειδικό σημείο δείτε και το Over 18,5 πόντων του πολύτιμου Μάικ Τζέιμς.