Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει ήδη στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/3, 15.45) για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

H προπόνηση είχε δύο απουσίες για τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Η πρώτη ήταν αυτήν του Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος από προχθές ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές, όσο ο ΠΑΟΚ ήταν στην Αθήνα, αλλά χθες αγωνίστηκε κανονικά εναντίον της ΑΕΚ. Ο οργανισμός του καταπονήθηκε και σήμερα, προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Η δεύτερη ήταν αυτή του Τζοντρέ Τζέφερσον. Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη οξεία αμυγδαλίτιδα κι αφού βρέθηκε στο νοσοκομείο το πρωί, έμεινε σπίτι του το απόγευμα, ακολουθώντας αγωγή. Εκτός, φυσικά, έμεινε και ο Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος ξεκίνησε από σήμερα το πρόγραμμα της αποκατάστασης του, που έχει διάφορα στάδια, μέχρι να φτάσει στο σημείο να κριθεί η επιστροφή του, στους αγωνιστικούς χώρους.

Με αυτά τα δύο προβλήματα, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Ήφαιστου και αύριο, θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση που ξεκινάει στις 15.00.