Για την 26η αγωνιστική της Euroleague η Γκραν Κανάρια σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πέρασε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην ουραγό Νταρουσάφακα που άντεξε μόλις για ένα δεκάλεπτο. Στο 7-19 πλέον οι Ισπανοί, στο 3-23 βρίσκονται πλέον οι Τούρκοι.

Ημίχρονο με δύο πρόσωπα στα Κανάρια νησιά, καθώς στο πρώτοι δεκάλεπτο η Νταρουσάφακα κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να κλείσει με προβάδισμα τριών (15-18), με τους Μπαϊγκούλ, Ντάγκλας και Σαβάς να έχουν από 4. Για την Γκραν Κανάρια ο Μπαλκερόφσκι είχε 5. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ισπανική ομάδα ήταν εκείνη που βρήκε ρυθμό και με τους Έρικσον (8π.) και Στρόμπερι (6π.) έφερε τούμπα το παιχνίδι για το 37-30 του ημιχρόνου. Από την πλευρά της Νταρουσάφακα ο Οζμιζράκ είχε 6.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρτίνεθ με… μπροστάρη τον Έρικσον έπαιξε εξαιρετικά, είχε πολύ καλά ποσοστά και… μετέτρεψε σε σάκο του μποξ την Νταρουσάφακα. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 60-47, με τον Έρικσον να μετρά 16 πόντους, ενώ για την Τούρκικη ομάδα ο Οζμιζράκ ξεχώριζε με 11 πόντους. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν εντυπωσιακά και να παίρνουν εύκολα το… ροζ φύλλο του αγώνα με το τελικό 84-64 να αντικατοπτρίζει την εύκολη λεία των Ισπανών.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 37-30, 60-47, 84-64