Η Ίντερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μίλαν και πλέον έχει το προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League, ενώ ο Ματέο Πολιτάνο ανέφερε ότι έτσι θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος με τη χθεσινή μας νίκη, ήταν ένα σημαντικό ντέρμπι γιατί μας στέλνει πιο κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι αλλάξαμε σε λίγες ημέρες; Προετοιμαστήκαμε για το ματς κατάλληλα και για ένα πραγματικό ντέρμπι. Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα είπαμε ότι η Ίντερ πρέπει να είναι πάντα έτσι, αυτή την ομάδα θέλουν όλοι να βλέπουν, να έχουμε πάντα αυτό το ομαδικό πνεύμα και αυτή την… λύσσα μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη και δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πάρει την τρίτη θέση».

Για το θέμα του Ικάρντι: «Είναι λογικό να μας λείπει ο Ικάρντι. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, τώρα έχουμε μόνο τον Λαουτάρο που μπορεί να παίξει στην κορυφή και πρέπει να υπάρχει ένας αντικαταστάτης. Για το αν συναντήθηκε με την διοίκηση ο Ικάρντι; Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αυτό αλλά μόνο τι συμβαίνει στο γήπεδο. Όταν γίνει καλά, πρέπει να επιστρέψει πίσω σε εμάς». 

Για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι: «Νομίζω πως ο προπονητής δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ και από κανένα. Το κλίμα στα αποδυτήρια, το είδατε και χτες είναι πολύ δυνατό, είμαστε μια οικογένεια».