Γιάννης Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης είπαν το δικό τους «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο, αποδεικνύοντας πως ο εκλιπών μαζί με τα αδέρφια του, «έφτιαξαν» μία ολόκληρη γενιά Παναθηναϊκών.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μαζί φυσικά με τα αδέρφια του έφτιαξαν μία ολόκληρη γενιά Παναθηναϊκών και αυτό φαίνεται στο… χειροκρότημα. Σήμερα, πολλά από τα παιδιά που μεγάλωσαν με τις επιτυχίες των πράσινων τόσο στο μπάσκετ όσο και στα τμήματα του Ερασιτέχνη σήμερα αγωνίζονται στην ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι, δεν θα μπορούσαν μία τέτοια μέρα να μην αποδώσουν φόρο τιμής στον άνθρωπο του οποίου η οικογένεια γιγάντωσε τον σύλλογο και τον έκανε γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης.

Είναι, άλλωστε, αυτή μία ιδιαιτερότητα του φετινού ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Να αγωνίζονται παιδιά που έχουν μεγαλώσει στα «σπλάχνα» του συλλόγου, έχουν «φοιτήσει» στην Ακαδημία του και γνωρίζουν την βαριά ιστορία που έχει το όνομα της ομάδας στην οποία αγωνίζονται. Έτσι, αναγνωρίζουν και τι σημαίνει το βαρύ όνομα της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Σήμερα, λοιπόν, που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή, δύο παιδιά που βρίσκονται στην ποδοσφαιρική ομάδα και αποτελούν και πρωταγωνιστές της, ο Γιάννης Μπουζούκης με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, απέδωσαν φόρο τιμής με μία ανάρτησή τους στο Instagram.

Μήνυμα για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου έστειλαν μέσω Instagram και παλαίμαχοι άσοι του συλλόγου που σήμερα δεν βρίσκονται στην ομάδα, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Λεωνίδας Βόκολος αλλά και ο Σωτήρης Νίνης που αγωνίζεται στο Ισραήλ.