Οι “Διόσκουροι” του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας τους και μίλησαν για την συνύπαρξή τους και τα όσα έχουν ζήσει μαζί.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ διοργάνωσε ένα quiz γνώσεων και ο Πορτογάλος αποθέωσε τον συμπαίκτη του, ενώ έκανε λόγο για το κορυφαίο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ευχαρίστηση μου να είμαι εδώ με τον συμπαίκτη μου, τον Κρέσπο, ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μαζί του για πολλά χρόνια. Για εμένα είναι ο καλύτερο αμυντικός με τον οποίο έχω αγωνιστεί. Παίζουμε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω παίξει με κανένα άλλο τόσο καιρό και κάνουμε πολλά πράγματα εδώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν δεν δεχόμαστε γκολ, αισθανόμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι και περήφανοι. 

Αυτά τα τρία χρόνια ήταν φανταστικά για εμένα γιατί έμαθα πολλά και μέρα με την μέρα μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού του, διορθώνει τα λάθη μου και εγώ τα δικά του και γι’ αυτό έχουμε βελτιωθεί τόσο πολύ και νομίζω ότι τώρα στην Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί του πρωταθλήματος…».

Από την άλλη ο Ισπανός με την σειρά του σχολίασε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του συμπαίκτη του και ανέφερε ότι θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει δίπλα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζω να δείξαμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο. Όπως είπε, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω με τον Φερνάντο, είναι και για εμένα η πρώτη φορά που παίζω για τρία χρόνια με τον ίδιο παρτενέρ στην άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως είπε έχουμε τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά ως παίκτες και ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να τον πιέσω να μείνει περισσότερα χρόνια μαζί μου.  Όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό του επίπεδο, διότι είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας πολύ καλός συμπαίκτης…».