Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί σήμερα την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ σ’έναν πραγματικό τελικό για την όγδοη θέση της κατάταξης. Αν οι “πράσινοι” κερδίσουν και παράλληλα καλύψουν το -9 του πρώτου αγώνα, τότε θα υπερκεράσουν στη βαθμολογία τους Βάσκους και θα δείξουν σε όλη την Ευρώπη, πως ο “Εξάστερος” είναι πάλι εδώ. Η ελληνική ομάδα είναι σε φόρμα, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών (εξαιρείται ο Παππάς που χάνει τη χρονιά) και ο Πιτίνο θα χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο έχει στη διάθεσή του.

Οι Βάσκοι τώρα εκτός από τους συνήθεις απόντες Σενγκέλια και Γκρέιντζερ, δεν θα έχουν μαζί και τον Γκαρίνο. Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι δύσκολα γι’αυτούς, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι “σάκος του μποξ”.

Δεν θα μακρυγορήσουμε άλλο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προτείνουμε τον άσο με χάντικαπ τους 8 πόντους. Η απόδοση της Stoiximan 1,91 μας καλύπτει απόλυτα και το σημείο το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Στη Μαδρίτη διεξάγεται ένα παιχνίδι, που ενδιαφέρει άμεσα Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το Μιλάνο φιλοξενείται από τη Ρεάλ και όλοι οι Έλληνες θέλουν να ηττηθούν οι Ιταλοί, ώστε να την πλησιάσουν στη βαθμολογία οι δύο αιώνιοι. Στοιχηματικά τώρα μην περιμένετε ν’ασχοληιούμε με το ματς, αν και ο άσος μας κλείνει το μάτι. Για εσάς προτείνουμε το Over 18,5 πόντων του Μάικ Τζέιμς, που έχει απόδοση 2,00 στην Stoiximan. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν κάνει “όργια” στην επίθεση.

Οι επιλογέσ μου

(-8,5) Παναθηναϊκός-Μπασκόνια   1       1,85

Μάικ Τζέιμς    Over (18,5 πόντοι)     2,00