Ο Γιάννης Ρουελιωτάκης είναι ο MVP της 20ης αγωνιστικής στη Volley league, αφού σημείωσε 16 πόντους με 14/25 τελειωμένες επιθέσεις (ποσοστό αποτελεσματικοτητας 56%). Πήρε 43 υποδοχές με μόλις 2 λάθη και υποδοχή 53% στη νίκη της Κηφισιίας επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ. Ακόμα σημείωσε και 2 άσσους. Ο έμπειρος ακραίος την διετία 2016-18 αγωνίστηκε στους “ερυθρόλευκους”.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής. Πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι στον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πριν τον αγώνα είχα πει στον εαυτό ότι έπρεπε να παίξω χωρίς άγχος. Αυτό με βοήθησε να παίξω απελευθερωμένα και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Θέλω να τονίσω ότι συνολικά η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου».

Μιλώντας για τις επιτυχίες της ομάδας στον δεύτερο γύρο τόνισε: « Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Οι επιτυχίες ήρθαν και η ψυχολογία όλων μας είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Κάνουμε καλή δουλειά σαν ομάδα, και απολαμβάνουμε το βόλεϊ που παίζουμε. Ας μη ξεχνάμε ότι το βόλεϊ απαιτεί συνεργασία για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στο που αφιερώνει το βραβείο ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και στον πιο ένθερμο υποστηρικτή μου τον ανιψιό μου Βασίλη».

Ο Γιάννης Ρουμελιωτακης γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1989 με ύψος 1.88. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε από την Γ.Ε.Ηρακλείου το 2001 και αγωνίστηκε στην ΑΘΛΕΣΗ, τον Πανελλήνιο Γ.Σ., τον Σ.Π.Α.Καρδίτσας, την Α.Ε.Κ., τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς (2014-16), στον Ολυμπιακό την διετία 2016-18 και από το 2018 πάλι στην Κηφισιά.