Η Εθνική μας ομάδα επέλεξε την έδρα της Μπαλζέρς, μιας ομάδας που έχει το γήπεδό της στο Λιχτενστάιν αλλά αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες της Ελβετίας, για να κάνει προπόνηση πριν το το ματς του Σαββάτου.

Το Sportplaz Reinau’s ουσιαστικά είναι ένα αθλητικό complex με τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά και άλλους αθλητικούς χώρους που περιλαμβάνουν ακόμα και εγκαταστάσεις για τρέξιμο και τένις. Το κεντρικό ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρικότητας 2.000 θέσεων είναι έδρα της Μπαλζέρς. Μιας ομάδας που κάποτε πρωταγωνιστούσε στο ποδόσφαιρο του Λιχτενστάιν.

Παρ’ότι το γήπεδο είναι στο Λιχτενστάιν πρόκειται για περιοχή που είναι δίπλα στα ελβετικά σύνορα και η ομάδα αυτήν την στιγμή αγωνίζεται στην 2η Διαπεριφερειακή κατηγορία του ελβετικού πρωταθλήματος. Πρόκειται ουσιαστικά για την 5η κατηγορία στην Ελβετία.

Για την Πέμπτη οι θερμοκρασίες στην περιοχή που θα βρεθεί η Εθνική μας θα έχουν σημαντική απόκλιση στην διάρκεια της ημέρας. Από -4 βαθμούς Κελσίου νωρίς το πρωί μέχρι 15 στην συνέχεια της ημέρας και -1 το βράδυ.

Η Εθνική μας θα προπονηθεί εκεί την Πέμπτη, ωστόσο έχει προγραμματίσει και προπόνηση και στο Rheinpark Stadion, όπου θα γίνει το ματς του Σαββάτου στην πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν, τη Βαντούζ.