H αναμέτρηση κόντρα στην Μπάμπεργκ πλησιάζει για την ΑΕΚ, όμως η Ένωση έχει εστιάσει την προσοχή της στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι αναμένεται να ταξιδέψει στη Λήμνο, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Στόχος είναι η νίκη, που θα την διατηρήσει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και παράλληλα θα επεκτείνει το νικηφόρο σερί των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Η Ένωση αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Παρασκευή, με μία προπόνηση, η οποία θα γίνει στη Λήμνο και στο κλειστό «Ν.Σαμαράς». Ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στην παρουσία των Βασίλη Ξανθόπουλου και Βασίλη Καββαδά, οι οποίοι ακολουθούν θεραπευτική αγωγή, ωστόσο στη Λήμνο αναμένεται να ταξιδέψει ο Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο Αμερικανός άσος συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή του και έχει παρουσιάσει βελτίωση η κατάστασή του. Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για την πρώτη «μάχη» με την γερμανική ομάδα στην Brose Arena.

Με μήνυμά του, μάλιστα, στα social media, o 29χρονος άσος τόνισε πως «μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι να πάμε στην Γερμανία», δείχνοντας τη διάθεση να αγωνιστεί απέναντι στην Μπάμπεργκ στο παιχνίδι της Τετάρτη (27/03, 19:30).