Οι απουσίες της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Μπασκόνια προκάλεσαν την ειρωνική αντίδραση του Ντέρικ Ουίλιαμς, με τον Τόρνικε Σενγκέλια να περνά στην… αντεπίθεση και να απαντά με τον δικό του τρόπο στον άσο της Μπάγερν Μονάχου.

Απέναντι στην Μπασκόνια η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Κι αυτό γιατί ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει στους Φελίπε Ρέγιες, Φακούντο Καμπάτσο, Ουόλτερ Ταβάρες και Γκάμπριελ Ντεκ, σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της regular season στην Euroleague.

Οι απουσίες της πρωταθλήτριας Ισπανίας έφεραν την… ειρωνική αντίδραση του Ντέρικ Ουίλιαμς. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, η οποία «παλεύει» για μια θέση στην οκτάδα της Euroleague, σχολίασε με τον τρόπο του τις απουσίες της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, δημοσιεύοντας emoji με κοιμισμένα πρόσωπα.

Στο σημείο εκείνο έκανε την παρέμβασή του ο Τόρνικε Σενγκελία. Ο αρχηγός της Μπασκόνια απάντησε στον Αμερικανό φόργουορντ τονίζοντας πως δεν παίζουν οι Γκρέιντζερ, Γκαρίνο, Τζάνινγκ και Σενγκέλια, από πλευράς Μπασκόνια, απαντώντας με αρκετή δόση ειρωνείας στον πρώην NBAer.