Ο Ούλι Χένες μίλησε για τον τρόπο που λειτουργεί στα μεταγραφικά της ζητήματα η Μάντσεστερ Σίτι και για τις αποφάσεις του ιδιοκτήτη της.

Καυστική κριτική πραγματοποίησε προς τον πρόεδρο των “Πολιτών”, ο αντίστοιχος της Μπάγερν Μονάχου και χρησιμοποίησε ένα από τα μυστικά που του έχει αποκαλύψει ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο φίλος μου ο Πεπ, μου είπε τι γίνεται όταν θέλει έναν παίκτη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Μαζεύει κάποια βίντεο από τους παίκτες και πηγαίνει να δει τον σεΐχη. Γευματίζουν μαζί, του δείχνει τα βίντεο και ο σεΐχης μεταφέρει τα χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Το επόμενο πρωί, αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα και έχει ήδη ανακτήσει τα χρήματα»«Ο φίλος μου ο Πεπ, μου είπε τι γίνεται όταν θέλει έναν παίκτη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Μαζεύει κάποια βίντεο από τους παίκτες και πηγαίνει να δει τον σεΐχη. Γευματίζουν μαζί, του δείχνει τα βίντεο και ο σεΐχης μεταφέρει τα χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Το επόμενο πρωί, αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα και έχει ήδη ανακτήσει τα χρήματα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν αυτές οι δηλώσεις, καθώς κατά την περίοδο που βρίσκεται στον πάγκο της Σίτι ο Γκουαρδιόλα δεν έχει γίνει κάποια μεταγραφή με τεράστιο ποσό, με μεγαλύτερη σπατάλη την απόκτηση του Μαχρέζ με 68 εκατομμύρια ευρώ.