Το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι μόνο σίγουρο δεν είναι και η «Sun» σε δημοσίευμά της παρουσιάζει δύο πιθανούς αντικαταστάτες που προκαλούν εντύπωση.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θεωρείται από πολλούς τελειωμένος από τον πάγκο της Τσέλσι και οι φήμες για τον αντικαταστάτη του στην Αγγλία… πάνε κι έρχονται! 

Σε σημερινό της δημοσίευμα, μάλιστα, η «Sun» αποκαλύπτει δύο ονόματα τα οποία αν μη τι άλλο προκαλούν εντύπωση καθώς αμφότεροι δεν θεωρούνται… ψημένοι, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλογο, προπονητές. 

Ο ένας είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι, είναι προπονητής στην Ντέρμπι Κάουντι και έχει παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Είναι φιλόδοξος και ιδιαίτερα αγαπητός, με την αγγλική εφημερίδα να υποστηρίζει πως είναι η επιλογή που αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη στους οπαδούς των Λονδρέζων. 

Ο έτερος είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Πρόκειται για τον τεχνικό της Γουλβς, ο οποίος έχει φτιάξει με μικρό, αναλογικά, μπάτζετ μια εξαιρετική ομάδα, που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο 45χρονος Πορτογάλος πριν τους «λύκους», είχε κοουτσάρει την Πόρτο, την Βαλένθια και την Ρίο Άβε.