Εντολή να «παγώσουν» όλες οι συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων δόθηκε στον Ατρόμητο, μέχρι να εξασφαλιστεί η 4η θέση. 

Μπορεί σε κάποιο σημείο της περιόδου να φαινόταν δεδομένη τουλάχιστον η 4η θέση της Super League για τον Ατρόμητο, αλλά η ήττα από την ΑΕΚ σε συνδυασμό με την αγωνιστική αντεπίθεση του Άρη έχουν φέρει τους Περιστεριώτες σε δύσκολη θέση. 

Η διαφορά πλέον από τους Θεσσαλονικείς έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς, την επόμενη αγωνιστική υπάρχει δύσκολη αποστολή στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο οι δύο ομάδες από το επόμενο Σαββατοκύριακο να ισοβαθμούν στην 4η θέση. 

Για αυτό τον λόγο οι ανοιχτές υποθέσεις ανανεώσεων συμβολαίων και ειδικότερα των ξένων παικτών (Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς), δόθηκε εντολή να μπουν στον «πάγο», όχι γιατί δεν υπάρχει η ίδια θέληση για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά επειδή προέχει στόχος της 4ης θέσης. 

Ο Ατρόμητος βρισκόταν ήδη σε συζητήσεις με τις πλευρές των δύο παικτών και υπήρχε καλή διάθεση για συμφωνία, αλλά πλέον αυτά τα θέματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και οι εξελίξεις θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον. 

Σε αυτή την κατηγορία δεν μπαίνει η περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη συναντηθεί, έχουν συζητήσει και οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις που θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον της συνεργασίας τους θα γίνουν στις αρχές Απριλίου.