Ο Βασίλης Τολιόπουλος στις δηλώσεις του στάθηκε στην στεναχώρια που έδωσαν στον κόσμο με την σημερινή ήττα, δύο μέρες πριν τα γενέθλια του συλλόγου και στην διακοπή που επηρέασε αρνητικά.

Ο νεαρός γκαρντ του Άρη υπογράμμισε αρχικά: «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ένα λάθος, μια βολή. Έτσι έγινε και σήμερα. Κάναμε δύο λάθη, χάσαμε μια βολή και έτσι κέρδισε ο ΠΑΟΚ».

Για το… δώρο που θα ήταν η νίκη για τα γενέθλια του συλλόγου: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε για αυτό. Κι εμείς έχουμε στεναχωρηθεί πολύ που δεν καταφέραμε να τους δώσουμε μια χαρά για ακόμη μια φορά. Ειδικά τώρα, που σε δύο μέρες έχει γενέθλια η ομάδα αλλά και κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον μεγάλο αντίπαλο της πόλης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για τις συνεχόμενες ήττες πρόσθεσε: «Έχουμε… χάσει τα πατήματα μας. Η διακοπή μας έκανε περισσότερο κακό απ’ ότι νομίζαμε. Ότι έγινε, έγινε. Πρέπει να παλέψουμε και να επιστρέψουμε στις μεγάλες νίκες».

Για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: «Πρώτα απ’ όλα να κάνουμε τις δύο νίκες που θέλουμε για να φύγει αυτό το άγχος από το κεφάλι μας και στο παιχνίδι με τον Χολαργό, αν είμαστε κοντά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να πάμε στα πλέι οφ».