Βδομάδα σημαντικών εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για το ελληνικό μπάσκετ. Μακάρι να έχουμε το απόλυτο και το βράδυ της Παρασκευής να πανηγυρίζουμε τρεις προκρίσεις.

Ας μην προτρέχουμε όμως κι αw κάτσουμε ν’αναλύσουμε τι μπορεί να συμβεί στον αγώνα της ΑΕΚ με την πολύ δυνατή Μπάμπεργκ, για την πρόκριση στο Final Four του Champions League. Το συν τέσσερα των Γερμανών δεν είναι μεγάλο προβάδισμα, όμως στο ψυχολογικό κομμάτι δεν είναι ότι καλύτερο να ξεκινάς τον αγώνα, έχοντας στο νου τη διαφορά.

Ο Λούκα Μπάνκι κακά τα ψέματα πρέπει να βγάλει «λαγούς» από το καπέλο του, για ν’αποκλείσει τους Κυπελλούχους Γερμανίας. Ματσιούλις δεν υπάρχει, ενώ ο Θίοντορ θα παίξει με ένεση. Καταλβαίνετε πως τα προβλήματα είναι σημαντικά, όμως η Μπάμπεργκ έχει δείξει πως τα χάνει εύκολα κατά της διάρκεια των αναμετρήσεων, αν και διαθέτει παίκτες μ’εμπειρία Euroleague (Ζήσης, Χίκμαν, Ράιτ, Ράμπιτ).

Περιμένουμε την αναμέτρηση να έχει πολύ άγχος, γι’αυτο λέμε να ποντάρουμε στο Under 157,5 πόντων, που το βρίσκουμε στο 1,83 στην Stoiximan. 

Συήθως δίνουμε ειδικά στιχήματα για παίκτες ελληνικής ομάδας, όμως απόψε θα κάνουμε εξαίρεση. Η Μπάμπεργκ έχει πλεονέκτημα στη ρακέτα, άρα το Over 8,5 πόντων του Κλιφ Αλεξάντερ είναι λογικό σημείο.

Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και θα ρισκάρουμε, ποντάροντας στο διπλό των Γερμανώ, με το χάντικαπ να βρίσκεται στους 5,5 πόντους.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΑΕΚ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (+5,5)  2    1,91

ΑΕΚ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  UNDER (157,5)    1,83

ΚΛΙΦ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ   OVER (8,5)     1,87