Σε ένα ματς με απίστευτο φινάλε, η Μπιλμπάο επικράτησε 3-2 της Λεβάντε με πέναλτι στο 93’, φθάνοντας σε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης. 

Φοβερό φινάλε στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2 (επιστρέφοντας από το 2-0) στο 89’ με τον Καμπάκο και τους γηπεδούχους να απαντάνε σχεδόν άμεσα με γκολ του Μουνιαίν από την άσπρη βούλα. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γκαριτάνο, που βρέθηκε να έχει μαξιλαράκι δύο τερμάτων πριν καν συμπληρωθεί ένα μισαώρο. Ο Μπερκίτσε αιφνιδίασε τον Φερναντέθ στο 5’ και με «κεραυνό» στην κλειστή του γωνία άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27’ μετά από ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ του Ινιάκι Γουίλιαμς, ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν αντέδρασε καλά και χρεώθηκε με αυτογκόλ. 

Το πέναλτι του Ρότζερ έβαλε και πάλι στο κόλπο τους φιλοξενούμενους στο 51’ και λίγο πριν τα 90’ ο Καμπάκο (λίγο μετά αποβλήθηκε) νίκησε την αντίπαλη άμυνα μετά το κόρνερ του Καμπάνια. Λίγα λεπτά μετά ο Σάιμον πήγε άγαρμπα πάνω στον Μουναίν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ισπανός άσος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.